انتخاب رشته

معرفی رشته فیزیوتراپی | مزایا و معایب + درآمد + مشکلات

چه کسانی رشته فیزیوتراپی را دوست دارند و برای اون برنامه‌ریزی کردند؟ آماده‌اید که خوب بشناسیمش؟

در این مقاله خواهیم آموخت: درآمد رشته فیزیوتراپی چقدر است؟ مزایا و معایب رشته فیزیوتراپی کدامند؟ دروس رشته فیزیوتراپی در دانشگاه چیست؟ چطور رتبه لازم رشته فیزیوتراپی در کنکور را بدست آوریم؟ و در کل یک مقاله جامع در باب معرفی رشته فیزیوتراپی به همراه معرفی کامل رشته فیزیوتراپی از زبان دانشجویان این رشته به شما تقدیم خواهیم کرد.

امروز تمامینو سراغ رشته فیزیوتراپی رفته که در اصل جای این رشته در دانشگاه‌های کشور بعد از دروس پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازی قرار گرفته و از اهمیت بالایی برخوردار است و همیشه بعد از رشته‌های بالا در انتخاب رشته‌ قرار میگیرد. البته این به شرطی است که رتبه لازم رشته فیزیوتراپی را کسب کرده باشید.

ولی رشته فیزیوتراپی اغلب شناخته شده نمی‌باشد و کسانی که در مقطع انتخاب رشته هستند آن را نادیده می‌گیرند. اینجاست که تمامینو میخواد موضوعات مهمی مثل درآمد رشته فیزیوتراپی، مزایا و معایب رشته فیزیوتراپی و… را در مقاله معرفی رشته فیزیوتراپی را به میان آورده و به طور کامل شفاف سازی کند. البته ما به این موضوعات بسنده نکرده و موضوعاتی مثل ظرفیت رشته فیزیوتراپی، رتبه و درصد کنکور تجربی و… را پیگیر هستیم.

رتبه لازم رشته فیزیوتراپی درصد لازم رشته فیزیوتراپی معرفی رشته فیزیوتراپی دروس رشته فیزیوتراپی مزایا و معایب رشته فیزیوتراپی درآمد رشته فیزیوتراپی

معرفی رشته فیزیوتراپی

همانطور که از کلمه فیزیوتراپی مشخص است این رشته از دوقسمت اساسی تشکیل شده است که در کنار هم هدفی را دنبال میکند. این بخش شامل کاربردهای فیزیک است که اشاره به استفاده از قوانین و علوم فیزیکی برای درمان مشکلات و بیماری‌های جسم انسان و بهبود سلامتی انسان داشته و حتی به بیماران کمک می‌کند که توانایی‌های خود را بهبود بخشیده یا اگر به دلیل بیماری دچار محدودیت‌هایی شده‌اند بتوانند راه‌های جبران آن را به دست آورند.

فیزیوتراپی جزئی از علوم پزشکی است که سعی دارد به کمک عوامل فیزیکی مثل دما، سردی، گرمی، برق و الکتریسته، پرتو‌های مغناطیسی از جمله نور خورشید، پرتو فرابنفش و فروسرخ و… به همراه تربیت بدنی مناسب برای ایجاد فرصت برای بهبود شرایط زندگی برای بیماران مختلف فعالیت کند.

 

دسترسی سریعتر به محتوا معرفی رشته فیزیوتراپی

وظایف یک فیزیوتراپیست درآمد رشته فیزیوتراپی معرفی رشته فیزیوتراپی

وظایف فیزیوتراپیست چیست؟

بهتر است معرفی رشته فیزیوتراپی را با معرفی وظایف یک فیزیوتراپیست شروع کنیم. در وهله اول باید که خوش‌رو و با اخلاق بوده و سطح اجتماعی و معاشرتی بالایی با مردم و بیماران ارجاعی به ایشان را داشته باشد. در قدم بعدی باید با آگاهی از وضعیت بیمار، به تشخیص درست بیماری رو آورده و برنامه‌ریزی درستی را جهت بهبود به بیمار ارائه کند.

طاقت و ظرفیت بالا از دیگر ویژگی‌های یک فیزیوتراپیست است چون ممکن است با افرادی رو به رو شود که دچار مشکلات و عقب‌ماندگی‌هاس ذهنی بوده و این محدودیت‌ها سبب فشار بیشتر به تراپیست می‌شود.

اینجاست که مهم‌ترین ویژگی و سختی رشته فیزیوتراپی نمایان می‌شود که فیزیوتراپیست باید توانایی جسمی بالا و صبر و حوصله بی اندازه داشته باشد چون ممکن است در اغلب موارد در زمان‌های طولانی و درازمدت با افراد بیمار سر و کله بزند. حتی باید برخی اوقات به دلیل ضعف بدنی بیماران، فیزیوتراپیست به همراهی و حرکت اعضای بیمار روی آورد.

فیزیوتراپیست باید دارای توانایی بالایی در کنترل خود و رفتار خود داشته باشد و بتواند بیماران را درک کند تا فرآیند بهبود سرعت بگیرد . حتی برخی بیماران به دلیل بیماری ممکن است رفتار نامناسب یا نادرستی داشته باشند و به فیزیوتراپیست توهین نمایند. پس کنترل خود در این رشته بسیار مهم است.

رتبه لازم رشته فیزیوتراپی درصد لازم رشته فیزیوتراپی معرفی رشته فیزیوتراپی دروس رشته فیزیوتراپی مزایا و معایب رشته فیزیوتراپی درآمد رشته فیزیوتراپی
مزایا و معایب رشته فیزیوتراپی

مزایا و معایب رشته فیزیوتراپی

خب در ادامه مقاله معرفی رشته فیزیوتراپی به سراغ مزایا و معایب رشته فیزیوتراپی می‌رویم که در انتخاب رشته‌ فیزیوتراپی به عنوان هدفمان به طور محسوس و چشمگیری نقش دارد. ابتدا به سراغ مشکلات رشته فیزیوتراپی رفته و سعی می‌کنیم که مشکلات این رشته را به طور کامل بررسی کنیم. البته در ما از معایب کنکور و رتبه لازم رشته فیزیوتراپی چشم‌پوشی میکنیم.

مزایا و معایب رشته فیزیوتراپی مشکلات رشته فیزیوتراپی معرفی رشته فیزیوتراپی وظایف فیزیوتراپیست
مشکلات رشته فیزیوتراپی

مشکلات رشته فیزیوتراپی

در نظر گرفتن مزایا و معایب رشته فیزیوتراپی بخصوص مشکلات رشته‌ فیزیوتراپی بسیار مهم است چون این مشکلات ممکن است در صورت شناخته نشدن و عدم آگاهی شخص ، آن فرد را از ادامه راه فیزیوتراپی پشیمان کند.یکی از مشکلات رشته فیزیوتراپی، مطالعه منابع زیاد و حجم اطلاعاتی بسیار فشرده و زیاد است. کسانی که با این رشته وارد رشته فیزیوتراپی شده‌اند باید به مطالعه زیاد منابع بپردازند و دائم در حال کسب تجربه عملی باشند.

این رشته همانطور که از نامش پیداست پیش‌نیاز درس فیزیک را لازم داشته و در کنار آن شامل دروس مشابه درس زیست است. پس اگر در این دو درس عملکرد خوبی دارید به طور حتم این رشته با وجود مشکلات رشته فیزیوتراپی می‌تواند هدف خوبی برای شما باشد.

یکی دیگر از مشکلات رشته فیزیوتراپی ، ادامه تحصیل در مقطع دکترای این رشته است. چون در ایران فیزیوتراپی در مقطع دکترای عمومی ارائه نمی‌شود و این امکان در کشور وجود ندارد.

همچنین بخوانید: افزایش انگیزه درس خواندن

مهم‌ترین سختی و مشکل رشته فیزیوتراپی

در رشته فیزیوتراپی شما باید از توانایی و فعالیت‌های جسمی خود در زمینه بهبود مشکلات بیماران استفاده کنید. ممکن است که عمل به این کار در کوتاه مدت مشکل نباشد اما این سبک زندگی در رشته فیزیوتراپی که در مدت طولانی باید با اکثر افراد که نیازمند کمک هستند سر و کله زد، سبب بیشتر شدن مشکلات رشته فیزیوتراپی از جمله مشکلات جسمی برای شخص فیزیوتراپیست می‌شود. بدین سبب است که توصیه می‌شود که فیزیوتراپیست‌ها باید فاقد محدودیت جسمی بوده و دائم به تقویت جسم و ورزش‌های مفید بپردازد. و این یعنی افزایش هزینه‌های یک فیزیوتراپیست. خوشبختانه مهم‌ترین مشکلات رشته فیزیوتراپی به پایان رسید و حال در باب مزایا و معایب رشته فیزیوتراپی به سراغ مزایای این رشته می‌رویم.

مزایای رشته فیزیوتراپی

هرچند که در مشکلات رشته‌ فیزیوتراپی به بن بست رسیدیم، اما مزایای این رشته بسیار بیشتر از معایب و مشکلات رشته فیزیوتراپی است.

یکی از مهم‌ترین مزایای رشته فیزیوتراپی دوری از محیط‌ها و شرایط بیماری‌ها است و درگیری با مسئله خون و بافت آلوده و… وجود ندارد. همچنین با وجود اینکه این افراد نمی‌توانند مدرک دکتری عمومی را کسب کنند، در جامعه اغلب به عنوان پزشک شناخته می‌شوند و مردم دید خوبی نسبت به این افراد دارد. رشته فیزیوتراپی برخلاف دیگر رشته‌های علوم پزشکی دارای میزان کمتری از نگرانی و احساسات منفی میباشد و همانطور که زندگی انسان مدرن‌تر میشود نیاز به این رشته نیز افزایش می‌یابد.

مهم‌ترین مزیت این رشته بازار کار آن است. به طوری که حتی فارغ‌التحصیلان رشته فیزیوتراپی می‌توانند با کمی تلاش شغل خود را گسترش داده و با مشکلات کمتری نسبت به دیگر رشته‌ها مرکز درمانی خود را راه اندازی کنند. و یک خبر خوب:رشته فیزیوتراپی از طرح خدمت ۲ ساله مستثني است و پس از هر مقطع امکان ورود مستقیم به مقطع بعدی با آزمون وجود دارد.

راه ورود به فیزیوتراپی

اصولا رشته فیزیوتراپی یکی از رشته‌های مهم علوم پزشکی است که اخیرا توجه زیادی را به خود جذب کرده و هر ساله علاقمندان آن بیشتر میشود. مهم‌ترین راه ورود به رشته فیزیوتراپی شرکت در کنکور سراسری رشته تجربی است. این کنکور سالانه ۲ بار در دی و تیر هر سال برگزار میشود و رقابتی بسیار سنگین در آن وجود دارد.

ظرفیت رشته فیزیوتراپی

این رشته با وجود ارزش مهمش در جامعه دارای ظرفیت کمی است .البته هر سال ظرفیت رشته فیزیوتراپی افزایش می‌یابد. ظرفیت رشته فیزیوتراپی حدودا ۴۰۰ نفر است که بخش گسترده‌ای از آن شامل دانشگاه‌های روزانه میشود. کسانی که به این رشته راه پیدا می‌کنند حدود ۵ درصد از کل داوطلبان رشته تجربی را شامل میشود.

رشته فیزیوتراپی با کنکور تجربی

همانطور که در ابتدای مقاله معرفی رشته فیزیوتراپی ذکر کردم، این رشته به دروس فیزیک و زیست بیار وابسته است و همینطور در کنکور. پس می‌توان فهمید که برای رسیدن به این رشته باید درصد و رتبه لازم این رشته را به دست آورد تا بتوانیم با دستی باز به انتخاب رشته بپردازیم.

درصد لازم رشته فیزیوتراپی

یکی از مهم‌ترین فاکتور‌های رسیدن به رشته فیزیوتراپی دانستن درصد لازم رشته فیزیوتراپی در کنکور سراسری است. در ادامه ما از درصد داوطلبان پذیرفته شده در این رشته‌ باخبر باشیم می‌توانیم حدود رتبه لازم کنکور تجربی را پیدا کنیم.

رتبه لازم رشته فیزیوتراپی درصد لازم رشته فیزیوتراپی معرفی رشته فیزیوتراپی تحصیل رشته فیزیوتراپی دروس رشته فیزیوتراپی
درصد لازم رشته فیزیوتراپی در کنکور تجربی

همانطور که در هر درس درصد لازم رشته فیزیوتراپی را میبینیم باید بدانیم که این درصد‌ها صرفا حدس و حدودی نسبی از درصد و رتیه لازم رشته‌ فیزیوتراپی است و هر ساله تغییر می‌کنند به خصوص در کنکورهای اخیر که برخی دروس حذف شدند و…

پس حتما سری به مقاله ( آخرین تغییرات کنکور سراسری 1402)بزنید.

رتبه لازم رشته فیزیوتراپی

مهم‌ترین درگیری داوطلبان کنکور که به دنبال رشته فیزیوتراپی هستند این است که رتبه لازم رشته فیزیوتراپی چیست؟ یا اینکه میپرسند رتبه من اگر فلان باشد قبول میشوم یا نه؟ در ادامه تمامینو قرار است تا با ارائه رتبه لازم فیزیوتراپی در هر منطقه که حاصل بررسی دقیق کنکور ۱۴۰۲ و آزمون قلمچی و ماز توسط تیم مشاوره تمامینو است و به نمایش گذاشتن کارنامه‌های قبولی‌های سال پیش به معرفی جامعی در مقاله معرفی رشته فیزیوتراپی بپردازد.

رتبه لازم رشته فیزیوتراپی درصد لازم رشته فیزیوتراپی معرفی رشته فیزیوتراپی تحصیل رشته فیزیوتراپی دروس رشته فیزیوتراپی
آخرین رتبه قبولی رشته فیزیوتراپی در کنکور تجربی

خب امیدوارم تا اینجای مقاله معرفی رشته فیزیوتراپی به حدود رتبه لازم رشته فیزیوتراپی دست پیدا کرده باشید و خود را برای به دست آوردن آن آماده کرده باشید. اما پیشنهاد ما این است که سعی کنید رتبه بهتری کسب کنید.

دروس رشته فیزیوتراپی در دانشگاه

بهتره ادامه معرفی رشته فیزیوتراپی را با معرفی این رشته در دانشگاه شروع کنیم و هر یک از مقاطع و گرایش‌های آن را بررسی کنیم.

رشته فیزیوتراپی برعکس سایر رشته‌های علوم پزشکی ، از سه مقطع در دانشگاه برخوردار است که به ترتیب کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی فیزیوتراپی هستند.

کارشناسی رشته فیزیوتراپی

طول مدت تحصیل این رشته ۴ سال بوده که حدود ۸ ترم میباشد. کسانی که بعد این ۴ سال فارغ‌التحصیل می‌شوند می‌توانند با مدرک لیسانس خود وارد جامعه و بازار کار فیزیوتراپی شده و به فعالیت مشغول شوند.

دانشجويان رشته فیزیوتراپی در این دوره ۴ ساله میبایست بیش از ۱۴۲ واحد درسی را در دانشگاه به شکل تئوری فراگرفته و بتوانند آن را به طور عملی اجرا کنند.

نکته: از ترم ۶ به بعد دوره‌های کارورزی آغاز میگردد. راستی مثل اغلب رشته‌ها فیزیوتراپی فاقد گرایش خاصی در این مقطع است. اما خیالتون تخت چون فیزیوتراپی با این مقطع به اتمام نمیرسد و معرفی رشته فیزیوتراپی ادامه دارد.

دروس رشته فیزیوتراپی مقطع کارشناسی

این دروس از یک بخش مشترک بین تمام رشته‌ها با عنوان دروس پایه و دروس تخصصی تشکیل شده است.

دروس پایه مقطع کارشناسی رشته فیزیوتراپی

دروس تخصصی مقطع کارشناسی رشته فیزیوتراپی

دوره کارآموزی مقطع کارشناسی رشته‌ فیزیوتراپی

رتبه لازم رشته فیزیوتراپی درصد لازم رشته فیزیوتراپی معرفی رشته فیزیوتراپی تحصیل رشته فیزیوتراپی دروس رشته فیزیوتراپی کارشناسی رشته فیزیوتراپی کارشناسی ارشد فیزیوتراپی دکترای تخصصی فیزیوتراپی
تحصیل رشته فیزیوتراپی

کارشناسی ارشد رشته فیزیوتراپی

مقطع کارشناسی ارشد در کشور ایران شامل ۲ گرایش اصلی در این رشته است که عبارتند از: فیزیوتراپی ورزشی و فیزیوتراپی. البته افرادی که کارشناسی فیزیوتراپی خود را به خوبی به اتمام رسانده باشد و مدرک لیسانس خود را از دانشگاه دریافت کرده باشند،می‌توانند در برخی رشته‌های مرتبط با خود فعالیت داشته باشند که این رشته‌ها شامل فیزیولوژی، ارگنومی، سلامت سالمندان، فیزیک پزشکی و… هست.

مقطع دکترای تخصصی رشته فیزیوتراپی

مقطع دکترای تخصصی رشته فیزیوتراپی همانطور که از نامش پیداست، هدف ایجاد متخصصان و افراد با مهارت کافی است. حداکثر زمان تحصیل مقطع دکترای تخصصی رشته فیزیوتراپی حدود چهار و نیم سال میباشد که در این مدت دانشجو باید طرح خود را ارائه داده و دفاعیه خود را در این زمان به انجام رساند . در غیر این صورت امکان ادامه راه برای ایشان سخت و سخت‌تر شده که در نهایت از ادامه تحصیل محروم میشود.

گرایش‌های مقطع دکترای تخصصی رشته فیزیوتراپی

برخلاف مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته فیزیوتراپی که در واقع گرایش خاصی نداشتند، مقطع دکترای رشته فیزیوتراپی شامل گرایش‌های متنوع و زیادی است که در جدول زیر برایتان جمع‌آوری کرده‌ایم.

آیا رشته فیزیوتراپی طرح ۲ ساله خدمت اجباری مناطق محروم را دارد؟

خیر. رشته فیزیوتراپی برعکس دیگر رشته‌های علوم پزشکی کشور شامل این طرح نمی‌شود. البته این طرح برای متقاضیان آن کاملا اختیاری است. هدف از اجرای اختیاری آن افزایش توانمدیهای افراد در زمینه فیزیوتراپی است.

نکته: کسانی که در رابطه با افزایش درآمد رشته فیزیوتراپی قصد تاسیس مرکز دارند باید توجه کنند که باید ابتدا سابقه کاری بیش از ۳ سال باید این طرح را بگذرانند تا امکان تاسیس مراکز درمانی برای آنان امکان‌پذیر باشد.

همچنین بخوانید: آموزش جامع خلاصه‌نویسی

بازار کار رشته فیزیوتراپی

همانطور که در آغاز مقاله معرفی رشته فیزیوتراپی ذکر کردم، رشته فیزیوتراپی تنها در دانشگاه‌های دولتی به تعداد اندک و با ظرفیت بسیار کم در دانشگاه‌های دولتی است.

ذکر این نکته مهم است که در دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه آزاد و غیردولتی کشور رشته فیزیوتراپی به هیچ عنوان وجود ندارد. پس می‌توان گفت که شما در آینده به احتمال زیاد، آینده خوبی در این رشته خواهید داشت. اما چیزی که شاید فکر شما را درگیر کند درآمد رشته فیزیوتراپی باشد.

معرفی رشته فیزیوتراپی درآمد رشته فیزیوتراپی بازار کار رشته‌ فیزیوتراپی حقوق رشته فیزیوتراپی مزایا و معایب رشته فیزیوتراپی

درآمد رشته فیزیوتراپی

درآمد رشته فیزیوتراپی به شکل زیادی وابسته به سابقه و عملکرد کاری افراد است. البته کسانی که اول راه هستند مشکل خاصی در این مسئله ندارند و می‌توانند با حداقل حقوق یک فیزیوتراپیست شروع به فعالیت‌های لازم کرده و از ۳ تا ۷ میلیون ماهیانه حقوق بدست آورند.

نکته مهمی که در این رشته وجود دارد این است که مدارک بیشتر و بالاتر گرفتن تاثیر بالایی در درآمد رشته فیزیوتراپی نداشته و همانطور که ذکر شد، اصل بر تجربه و سابقه شخص فیزیوتراپیست است.

تاثیر تاسیس مرکز در درآمد رشته فیزیوتراپی

اگر فیزیوتراپیست بتواند که مرکز درمانی خود را تاسیس کند، میتوان درآمد بیشتر از ۱۲ میلیون را برای ایشان در نظر گرفت که هرچقدر این مرکز پیشرفت کند، موجب پیشرفت و افزایش درآمد رشته فیزیوتراپی برای فیزیوتراپیست می‌شود.

درآمد رشته فیزیوتراپی در خارج کشور

بیشتر کشور‌های اروپایی و آمریکا در سال‌های اخیر نرخ زیادی متخصص و فیزیوتراپیست به خود جذب کرده‌اند که ناشی از تغییر شرایط زندگی و کم‌تحرکی افراد ساکن این کشور‌ها است. درآمد رشته فیزیوتراپی در این کشور‌ها از ۵۰ هزار دلار ماهیانه وجود دارد و همینطور افزایش می‌یابد که برای یک فیزیوتراپیست درآمد خوبی می‌تواند باشد.

به پایان مقاله معرفی رشته فیزیوتراپی رسیدیم. امیدوارم که تمام موضوعات از جمله درآمد رشته فیزیوتراپی و مزایا و معایب رشته فیزیوتراپی و… را به خوبی درک کرده و متوجه شده باشید.حتما به دیگر مقالات انتخاب رشته ما در زیر این صفحه سری بزنید.

آرشیو انتخاب رشته تمامینو

سوالات متداول

️✅️ آیا رشته فیزیوتراپی طرح ۲ ساله خدمت اجباری مناطق محروم را دارد؟

خیر این رشته مطابق آیین‌نامه‌ها و تصمیم‌های جدید، شامل طرح خدمت مناطق محروم نمیشود. اما این طرح برای افراد که به دنبال دانش اندوزی و کسب تجارب بیشتر در زمینه رشته فیزیوتراپی هستند اختیاری است. اما اگر فارغ‌التحصیلان رشته فیزیوتراپی به دنبال تاسیس مرکز و کلینیک درمانی فیزیوتراپی خود هستند، ابتدا باید در این طرح مناطق محروم شرکت کنند تا سابقه کافی برای دریافت مجوز تاسیس مرکز را دریافت کنند.

✅ بازار کار و درآمد رشته فیزیوتراپی در ایران و خارج چگونه است؟

بازار کار رشته فیزیوتراپی در ایران به صورت غیر اشباع بوده و فارغ‌التحصیلان این رشته بعد از دریافت مدرک لیسانس می‌توانند با حداقل حقوق و درآمد که ۴‌ میلیون میباشد وارد بازار کار فیزیوتراپی بشوند. در خارج کشور بخصوص آمریکا و کشورهای اروپایی بهتر از ایران بوده و درآمد رشته رادیولوژی در آنجا بیشتر از ایران است.

✅ شرایط تاسیس مرکز فیزیوتراپی چیست؟

داشتن تابعیت ایرانی و عدم سوء پیشینه و عدم مصرف مواد مخدر به همراه داشتن حداقل یکی از مدارک لیسانس فیزیوتراپی، کارشناسی فیزیوتراپی، ارشد فیزیوتراپی، دکترای تخصصی فیزیوتراپی و… از موارد ضروری و لازم تاسیس مرکز فیزیوتراپی در ایران میباشد.

✅ چه دانشگاه‌هایی دانشجوی رشته فیزیوتراپی را می‌پذیرد؟

تنها دانشگاه‌های دولتی قادر به پذیرش دانشجو در رشته فیزیوتراپی هستند و هیچگونه دانشگاه آزاد ، علمی کاربردی و… قادر به پذیرش دانشجو در این رشته نمی‌باشند.

 

محمد مهدی آقابابایی

سلام بچه ها محمدمهدی آقابابایی هستم مشاور ارشد تیم تمامیــــنو! من دانشجوی پزشکی دانشگاه دولتی شهرکرد هستم و بدون استفاده از هیچ سهمیه ای توانستم رشته پزشکی قبول بشم! جالبه بدونید من توی مدرسه دولتی بدون هیچ گونه امکاناتی بودم و تحصیلات دبیرستانم را گذراندم و در پزشکی قبول شدم. حالا هم اینجام تا شمارو توی مسیر موفقیت کنکوریتون کمک کنم! اگه سوالی داشتین در قسمت کامنت ها ارسال کنید! در ضمن اگه دوست داشتین میتونین از پکیج های مشاوره ایم هم دیدن کنید! لطفا به بخش فروشگاه برید و دنبال اسم من بگردین اگه دوست دارین مشاورتون باشم? لینک شبکه های اجتماعیم هم این زیره میتونی مستقیم با من در ارتباط باشی!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است