انتخاب رشته

درآمد رشته پرستاری | معرفی رشته + دستمزد و مهاجرت پرستاری

اولین قدم برای انتخاب پرستاری به عنوان هدف، بررسی صفرتا صدی این رشته است که با بررسی آینده شغلی شروع میشود.

درآمد رشته پرستاری چقدره؟ بازارکار پرستاری در ایران و خارج چطوره؟ دستمزد رشته پرستاری و مهاجرت پرستاری از دیگر مسائل معرفی رشته پرستاری است که اول از همه به خلاصه‌ای از معرفی رشته پرستاری رفته. سپس به سراغ مبحث درآمد رشته پرستاری خواهیم پرداخت.

ویژگی پرستار+ معرفی رشته پرستاری بازار کار و درآمد و حقوق پرستاری + معرفی رشته پرستاری - تمامینو ویژگی پرستار کامل ادامه تحصیل پرستاری دروس رشته پرستاری
معرفی رشته پرستاری

خلاصه‌ای از معرفی رشته پرستاری

مهم‌ترین قسمت هر جامعه‌ای، نهاد مراقبتی و بهداشتی آن جامعه است که بخش اکثر آن را پرستاران تشکیل می‌دهند. ورود رشته پرستاری به ایران از زمان‌های قدیم و از طریق کشور‌های غربی صورت گرفته و ما در تک تک بحران‌های اجتماعی از جمله جنگ‌ها، بیماری‌ها و… شاهد نقش درخشان این افراد در صف اول و حمایت آنان از مردم بوده‌ایم.

 

تحصیل در کارشناسی رشته پرستاری

پرستاری دارای مقاطع مختلف و زیادی است که شامل کارشناسی پرستاری، ارشد پرستاری، دکترای پرستاری میشود. در ابتدای ورود دانشجویان پرستاری به دانشگاه ،مقطع کارشناسی آنان شروع میشود. کارشناسی این رشته طبق روال عادی حدود ۸ ترم دانشگاهی یا ۴ سال است که دانشجو طی آن هم با اصول عملی و هم اصول تئوری آشنا می‌شود و آنان را به کار می‌برد.

لازم ذکر است ورود دانشجویان پرستاری به محیط بهداشتی و درمانی و بیمارستان‌ها سریعتر از سایر رشته‌ها هست. پس این افراد با محیط کار خود سریعتر آشنا می‌شوند.

خلاصه نویسی
جادوی خلاصه نویسی

طرح ۲ ساله خدمت اجباری مناطق محروم پرستاری

دانشجويان رشته پرستاری بعد از دریافت مدرک لیسانس خود ملزم به طی یک دوره دو ساله کوتاه در مناطق منتخب وزارت بهداشت هستند. هر چند که این طرح اجباری است اما دارای شرایطی است که امکان حذف طرح را برای شخص فراهم میکند که به دست آوردن شرایط کمی سخت است.

بازار کار رشته پرستاری

در ابتدای کار خیالتون را راحت کنم که این رشته‌ چه در حال حاضر و چه در طی سالیان بعد به هیچ عنوان اشباع نخواهد شد که یکی از دلایل مهم آن بروز معضل پیری جامعه و افزایش مشکلات و بیماری‌ها است که حضور پرستاران را اجباری می‌کند.

پس میشه گفت که هم رشته پرستاری و هم درآمد رشته پرستاری بی چون و چرا تضمین شده است و نگرانی‌ای وجود نخواهد داشت.

مهم‌ترین بحث در زمینه رشته پرستاری، درآمد و حقوق پرستاران است که در ادامه به طور تخصصی بررسی می‌شود.

محل فعالیت پرستاران

پرستاران بعد از دریافت لیسانس و طی دوران طرح خدمت می‌توانند بلافاصله وارد زمینه کار و فعالیت شوند که مزیت بسیار بالایی دارد. از جمله محل فعالیت پرستاران به اغلب بیماریتان‌های خصوصی و دولتی، کلینیک‌های بهداشتی و درمانی، مراکز نگهداری سالمندان و مراکز توان‌بخشی می‌توان اشاره کرد. البته فعالیت پرستاران به این مراکز محدود نخواهد شد.

مزایا و معایب پرستاری

هرچند که این رشته‌ رکن مهمی از جامعه را شامل می‌شود اما افراد جامعه بخصوص در ایران پرستاران را نادیده گرفته و کمتر از دیگر مشاغل در نظر می‌گیرند. اما طی چند وقت اخیر که نقش پرستاران پر رنگ‌تر شده مردم بیشتر از قبل به پرستاران احترام می‌گذارند و به آنان عنوان محافظان سلامت را نیز داده‌اند.

شیفت‌های شبانه و دراز مدت از دیگر معایب رشته پرستاری هستند که سبب خستگی پرستاران می‌شود. همچنین مواجهه مستقیم با بیماری‌ها و فشار‌های روحی و جسمی از مهم‌ترین مشکلات رشته پرستاری است.

حقوق و درآمد رشته پرستاری در حد مناسبی قرار دارد و با انتخاب بیشتر شیفت کاری ،درآمد رشته پرستاری برای پرستاران قراردای و رسمی بسیار مناسب و خوب است. همچنین پرستاران می‌توانند علاوه بر شغل پرستاری به سراغ شغل دوم رفته و در آن فعالیت کنند.

معرفی آزمون قلمچی

درآمد رشته پرستاری در ایران??

درآمد رشته پرستاری از مهم‌ترین فاکتور‌های تصمیم‌گیری و حرکت داوطلبان کنکور به سمت رشته پرستاری است. همانطور که در مزایای رشته پرستاری ذکر شد، رشته پرستاری درآمد خوبی دارد و حداقل درآمد یک پرستار را می‌توان به طور تخمینی و با شرایط حال کشور بیشتر از ده میلیون ماهیانه اعلام کرد که میزان معقول و مورد پذیرشی است.

 راه‌های افزایش درآمد رشته پرستاری

راحت‌ترین راه افزایش حقوق و درآمد رشته پرستاری برداشتن شیفت اضافی کاری و کار در بخش‌های مهم‌تری از مراکز درمانی است. اما راهکار اصلی افزایش درآمد پرستاران به دست آوردن تحصيلات بالاتر از جمله ارشد و دکترا است که به سبب آن امکان ارتقا درجه پرستاران فراهم شده و حتی امکان مهاجرت به کشور‌های مهمی همچون آمریکا، سوئد، بلژیک و دیگر کشور‌های اروپایی فراهم میشود.

درآمد رشته پرستاری در خارج کشور

در کشور‌های خارجی از جمله کشور آلمان و فرانسه فقدان پرستاران و کادر درمانی به شکلی فاجعه‌بار در حال افزایش است و فرصت شغلی این رشته در این کشور‌ها افزایش محسوس و سریعی داشته. پس این کشور‌ها هدف خوبی برای مهاجرت پرستاری هستند.

بر اساس آخرین اعلام سازمان رفاه اتحادیه اروپا دستمز ساعتی پرستاران حدود 20 یورو و دستمزد ماهانه پرستاران بیش از 3000 یورو است که هر ساله شامل افزایش حقوق می‌شود. البته این مقدار درآمد بر اساس دستمزد دولتی پرستاران محاسبه شده و به طور طبیعی دستمزد پرستاران در مراکز درمانی خصوصی بسیار بیشتر میباشد. البته اگر به فکر مهاجرت پرستاری هستید باید بدانید که دستمزد و درآمد شما به عوامل مختلفی در اروپا وابسته خواهد بود. اولین آن محل زندگی شما و تاثیر هزینه‌های آن بر کاهش دستمزد شماست. از عوامل دیگر می‌توان به مرد یا زن بودن پرستاران اشاره نمود که در این زمینه دستمزد پرستاران زن بیشتز از مردان میباشد.

درآمد رشته پرستاری در ایالات متحده آمریکا ??

می‌دانیم که کشور آمریکا یکی از پيشرفته‌ترین کشور‌های حال حاضر جهان است. پس پیش از مهاجرت پرستاری به این کشور باید مسائل مختلفی همچون شرایط زندگی در این کشور و درآمد رشته پرستاری را به دقت بررسی کرد. مهاجرت پرستاری به آمریکا هرچند که آسان‌تر از دیگر رشته‌ها است اما معایبی چون افزایش هزینه‌ها و همینطور حقوق را به دنبال دارد که بسیار قابل توجه است. دستمزد رشته پرستاری در کشور ایالات متحده آمریکا به طور میانگین 4000 دلار در هر ماه است که شامل مالیات و دیگر هزینه‌های زندگی می‌شود. ولی به هر حال دستمزد خالص رشته پرستاری برای پرستاران در کشور آمریکا بطور چشمگیری بیشتر از دستمزد پرستاری در کشور ایران میباشد.

برای دستیابی به توضیحات کاملتر در زمینه معرفی رشته پرستاری به مقاله معرفی جامع رشته پرستاری (صفر تا صد) مراجعه کنید.

(آرشیو انتخاب رشته تمامینو) حتما به بقیه مقالات انتخاب رشته ما سر بزنید.

 

سوالات متداول

️✅️ دستمزد پرستاری در ایران چقدر است؟

دستمزد رشته پرستاری در ایران از ۱۰ میلیون شروع می‌شود و با افزایش شیفت کاری و دریافت مدارک تحصیلی بیشتری این حقوق را می‌توان افزایش داد، البته کار در مراکز غیردولتی و خصوصی به افزایش حقوق و دستمزد پرستاری تاثیر اساسی و زیادی دارد.

✅️ خدمت دو ساله مناطق محروم برای پرستاری اجباری است؟

بله این طرح دوساله برای رشته پرستاری اجباری بوده. البته در شرایطی امکان لغو و کنارگذاشتن آن وجود دارد. می‌توانید این شرایط را در مقاله معرفی جامع رشته پرستاری پیدا و استفاده کنید.

✅️ طول مدت تحصیل مقطع کارشناسی پرستاری چند ترم است؟

طول مدت تحصیل رشته پرستاری در دانشگاه‌های دولتی ایران حدود هشت ترم میباشد.

✅️ آیا می‌توان با لیسانس پرستاری مهاجرت کرد؟

بله این امکان وجود دارد که پس از از فارغ‌التحصیلی و طی دوره دوساله کار در مناطق محروم به راحتی مهاجرت کرد.

محمد مهدی آقابابایی

سلام بچه ها محمدمهدی آقابابایی هستم مشاور ارشد تیم تمامیــــنو! من دانشجوی پزشکی دانشگاه دولتی شهرکرد هستم و بدون استفاده از هیچ سهمیه ای توانستم رشته پزشکی قبول بشم! جالبه بدونید من توی مدرسه دولتی بدون هیچ گونه امکاناتی بودم و تحصیلات دبیرستانم را گذراندم و در پزشکی قبول شدم. حالا هم اینجام تا شمارو توی مسیر موفقیت کنکوریتون کمک کنم! اگه سوالی داشتین در قسمت کامنت ها ارسال کنید! در ضمن اگه دوست داشتین میتونین از پکیج های مشاوره ایم هم دیدن کنید! لطفا به بخش فروشگاه برید و دنبال اسم من بگردین اگه دوست دارین مشاورتون باشم? لینک شبکه های اجتماعیم هم این زیره میتونی مستقیم با من در ارتباط باشی!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *