مشاوره

مهم‌ترین ویژگی‌های یک مشاور کنکور

صفر تا صد پیدا کردن یک مشاور خوب برای کنکور


مشاور کنکور خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟ چقدر برای مشاور هزینه کنیم؟ آیا داشتن مشاور مهم و لازمه؟
از کجا مشاور خوب پیدا کنیم؟

اصولا هر کسی که شما را در مسیر درستی هدایت کند به نوعی مشاور خوب شماست. چرا که ممکن است شما، خودتان به روش اشتباهی مسیر خود طی کنید.
مشاور توانایی راهبردی را به شما می‌دهد که به کمک آن میتوانید با کمک مشاور، با خیالی آسوده‌تر و راحت تر مسیرتان را طی کنید.
چرا مشاور کنکور نیاز داریم؟
اکثرا همه ما تجارب کمتری داریم و مسیر زندگیمان را به خوبی نمی‌شناسیم. مشاور برای ما شرایطی را فراهم می‌کند که به کمک تجارب و راهنمایی‌هایش طی کردن راه‌ رسیدن به هدف هموار تر شود.

روز شمار کنکور سراسری

آیا داشتن مشاور کنکور الزامی است؟

خیر.
بیشتر افراد یا حتی برخی دوستانتان را شاید دیده باشید که برنامه‌ریزی ندارند و ناامید و بی هدف هستند.
و حتی افرادی دارید که به دقت برنامه‌ریزی می‌کنند و پر انگیزه هستند.
ممکنه هر دو نوع این افراد مشاور کنکور داشته‌ باشند و یا حتی نداشته باشند. این نشان‌دهنده این است که علاوه بر مشاور کنکور ما به عوامل درونی نیازمندیم و با مشاور کنکوری نمی‌توان حتما به رتبه برتر دست یافت.

آیا مشاور کنکور، آینده و کنکور ما را تضمین میکند؟

این نکته مهم را بدانید که آینده دست خودتان است و مشاور جای شما در تست نمی‌زند. این امکان در زندگی شما وجود دارد که از مشاور برای نتیجه بهتر استفاده کنید. اگر مسیر را درست طی کنید و استفاده خوبی از مشاوران کنکور داشته‌ باشید امکان موفقیت شما زیاد است.
چه‌قدر برای مشاور کنکور خرج کنیم؟
همانطور که میدانید مشاور‌ کنکور هر چقدر معروف‌تر باشد قیمت گران‌تری دارد. مهم این‌جا است که شما دنبال مشاوری باشید که هم هزینه مناسب و هم توانایی‌های لازم یک مشاور کنکور واقعی را داشته باشد. و به گونه‌ای سبک سنگین انجام دهید تا از انتخاب درست خود مطمئن شوید.
مثلا کسی که ۱ میلیارد خرج کند و مشاور نا وارد باشه یا مثلا کسی را داریم که با هزینه کمی مشاور خوبی پیدا کند.

همچنین بخوانید:معرفی آزمون قلمچی

ویژگی‌های یک مشاور کنکور خوب

۱. دلسوز

مشاور کنکور باید هدفش موفقیت دانش‌آموز باشد نه پول و درآمد .باید در شرایط سختی و آسانی به درستی و از روی نیت خیر به داوطلب کنکور کمک کند.

۲. تجربه داشتن

علاوه بر دلسوزی مشاور ما باید مشاوری داشته باشیم که این مسیر را طی کرده یا حداقل این مسیر را با جزئیات کامل بشناسد. چون اگر شخصی توان راهنمایی در این زمینه نداشته باشد به طور قطع نمی‌تواند مشاور کنکور خوب شما باشد.

۳. شما را درک کند

مشاور می‌تواند دارای تضاد ذهنی باشد اما اگر تفکر و دیدگاه شما غلط باشد باید آن را تغیر بدهید.اما مسئله اینجا نیست. مشاور باید شما را درک کند و با شرایط شما برایتان برنامه‌ریزی کند و به راهنمایی بپردازد. یک مثال ساده اینکه شما یه مشاور کنکور از آمریکا استخدام میکنید. وقتی شما ساعت ۲۳ شب خواب هستید، ایشون در آمریکا ۷ صبح است.پس ایشون باید در تایم مشخصی با شما هماهنگ شود.

۴. آگاهی بخش و هوشیار کننده باشد

مشاور باید داوطلب کنکور را از شرایط کنکور، انواع، روش، نوع برنامه‌ریزی آگاه کند و به داوطلب بشناساند.
اگر داوطلب از این نعمت محروم شود به طور قطع بعد کنکور به سردرگمی و آشفتگی می‌رسد.

۵. با انگیزه و امیدبخش باشد

مشاور کنکور حتی در بدترین شرایط باید انگیزه خود را حفظ کند و به داوطلب کنکور انگیزه بدهد و طوری هدایت کند که شخص بی هدف و زده نشود. همانطور که می‌دانیم انگیزه و امید برای طی کردن این مسیر بسیار ضروری است. چه بسا افرادی که روز آخر دچار فقدان آن شدند و کنکور را از دست دادند.
اینجا است که مشاور میدرخشد.

جملات انگیزشی کنکوری‌ها

۶.سخت‌گیر و جدیت مشاور کنکور

اینکه بعضی مشاور کنکور ها دانش‌آموز را به در زمینه انجام ندادن تکالیف و… جریمه می‌کنند و سختگیر هستند از فاکتور های خوب مشاور کنکور است. این صفت باعث می‌شود سختگیری و جدیت داوطلب کنکور نیز افزایش یابد.

۷. تشویق دانش آموز

وقتی پیشرفت دانش‌آموز را می‌بیند آن را می‌ستاید و اتفاق بزرگی می‌داند . نه اینکه در ذوق دانش‌آموز بزند و اشتیاق پیشرفت را از آن بگیرد. هر چقدر کم باشد.

۸.مشاور کنکور اطلاعات بروز دارد

شما نمی‌توانید از مشاوری که بازنشسته شده یا مدت‌ها پیش مشاور بوده استفاده کنید. هر چند که امکان موفقیت وجود داشته باشد اما ممکنه اطلاعات اشتباهی و دیدگاه غلطی به موضوع داشته باشد.
مثلا دروس عمومی را ارزش بیشتری قرار بدهد.یا …

۹. صبور

مشاور کنکور هم صبور است و هم صبر کردن را به دانش‌آموز یاد می‌دهد. در شرایط سخت که دانش‌آموز طاقت و نای صبر ندارد ، مشاور کنکور وارد می‌شود و دانش‌آموز را آرام می‌کند و خیال آن را راحت می‌کند.

۱۰. خوب به حرف‌های دانش‌آموز گوش می‌دهد

سعی می‌کند که با درک و گفت‌وگویی با دانش‌آموز به تفکرات و دیدگاه دانش‌آموز پی ببرد و در ادامه آن را راهنمایی کند.

۱۱. عملکرد به موقع

دکتر وقتی که بیمار سالم است برای او تجویز اضافی نمی‌کند. اما وقتی که مشکلی را تشخیص دهد برایش دارو و آزمایش‌های مختلفی تجویز می‌کند. و درمان بیمار را طی می‌کند. مشاور کنکور خوب هم هر موقع که در بحث تست یا کلاس یا آزمون لازم باشد به شخص توصیه‌های مفیدی می‌کند که شخص باید به آنان توجه کاملی داشته باشد.

وظایف دوسویه بین دانش‌آموز و مشاور کنکور

اعتماد متقابل و احترام متقابل

هر دو طرف باید به یک دیگر اعتماد کامل داشته باشند. زیرا در اولین شک و شبهه ممکن است که برنامه به طور کلی به هم ریخته و منحل شود!

احترام شامل درست‌ رفتار کردن و حفظ حریم همدیگر است. این علاوه بر سلامت ذهنی و جلوگیری از درگیری‌های فکری سبب موفقیت می‌شود.

از کجا مشاور کنکور پیدا کنیم؟

این سوال ، بسیار سخت است چون شما باید شرايط و دیگر فاکتور‌های یک مشاور کنکور خوب را مورد بررسی قرار دهید و سپس به انتخاب مشاور کنکور بپردازید.

برای دیدن پست‌های بیشتر مشاوره‌ کنکور ما کلیک کنید

پیشنهاد تمامینو

موسسه تمامینو علاوه بر فراهم کردن شرایط انتخاب مشاور به شما این امکان را داده تا یک هفته از مشاوره‌ها استفاده کرده و اگر از مشاوره راضی نبودید و به هدف خود از مشاوره نرسیدید، هزینه به طور کامل به شما بر می‌گردد.
پس هر چه زودتر به بخش فروشگاه مراجعه کرده و از ما مشاوره بگیرید. بی شک ما شما را موفق‌تر میکنیم.

امیرحسین رفیعی

مدیریت و پشتیبانی وبسایت هستم و درصورت بروز هرگونه مشکل درخدمتتونم!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید